Yrityksestä

You are here

Tarinamme ja tavoitteemme

QAutomate Oy on vuonna 2015 perustettu ohjelmistotuoteyhtiö, mutta tarinamme alkoi jo 5 vuotta sitten. QAutomate on keskittynyt rakentamaan testausautomaatioon liittyvää ohjelmistoa. Pyrimme olemaan testausautomaation edelläkävijä ja tuomaan markkinoille uudenlaisia ja entistä kustannustehokkaampia vaihtoehtoja.

Keskitymme pääasiassa Web-teknologioihin ja niihin yhdistyviin rajapintatestauksiin. Olemme oppineet tekemään töitä vuosien aikana usealla eri työkalulla ja rakentamalla erilaisia frameworkkeja, mutta olemme huomanneet miten ne ovat tehottomia ja vaikeasti ylläpidettäviä.

Tuodaksemme uusia tapoja rakentaa testausautomaatiota, olemme luoneet yhtiön nimeltä QAutomate. Meidän kustannustehokkaassa ympäristössä yhdistyvät tehokkaat menetelmät, monipuolisuus ja laajennettavuus. Kaikki ominaisuudet löytyvät yhden työkalun alta.
 

Meidän tapamme työskennellä

Osaavat ammattilaisemme ja tuotteistetut palvelumme varmistavat laadun ja onnistumisen. Pyrimme kehittämään ja tuomaan uudet innovaatiot nopeasti tuotteeseen. Vastaanotamme ja toteutamme myös asiakkaidemme antamia hyviä ideoita. Julkaisemme sitten tuotteessamme "expiremental" -nimellä kulkevia ominaisuuksia, joita kaikki pääsevät halutessaan kokeilemaan ja käyttämään. Otamme palautetta ja ideoita mielellämme vastaan, jotta voisimme tehdä asioita paremmin ja tehokkaammin. Pyrimme jalostamaan asioita jatkuvasti eteenpäin ja löytämään uusia ratkaisuja testaukseen. Hyödynnämme suosituimpia ja olemassa olevia kirjastoja kuten Selenium Webdriver. Se toimii peruspilarina ympäristölle ja takaa tuotteellemme kestävän kehityksen.
 

Testausautomaatio konsultointi

Palveluitamme ovat koulutukset, skriptaukset ja ylläpito. Teemme lisäksi konsultointia testauspartnerimme Q-Factory:n kautta.