Yrityksestä

You are here

Tarinamme ja tavoitteemme

QAutomate Oy on vuonna 2015 perustettu ohjelmistotuoteyhtiö. QAutomate on keskittynyt rakentamaan testausautomaatioon liittyvää ohjelmistoa. Olemme testausautomaation edelläkävijä ja tuomme markkinoille uudenlaisia ja entistä kustannustehokkaampia vaihtoehtoja.

Keskitymme pääasiassa Web-teknologioihin ja niihin yhdistyviin rajapintatestauksiin. Olemme tehneet töitä vuosien aikana usealla eri työkalulla ja rakentaneet erilaisia frameworkkeja - olemme kuitenkin huomanneet niiden tehottomuuden ja vaiken ylläpidettävyyden.

QAutomate luo uusia tapoja rakentaa testausautomaatiota. Kustannustehokkaassa ympäristössämme yhdistyvät tehokkaat menetelmät, monipuolisuus ja laajennettavuus. Kaikki ominaisuudet löytyvät yhden työkalun alta.
 

Tapamme toimia

Osaavat ammattilaisemme ja tuotteistetut palvelumme varmistavat laadun ja onnistumisen. Kehitämme ja tuomme uudet innovaatiot nopeasti tuotteeseen. Kuuntelemme teitä ja toteutamme antamianne hyviä ideoita. Julkaisemme tuotteessamme "expiremental" -nimellä kulkevia ominaisuuksia, joita kaikki pääsevät halutessaan kokeilemaan ja käyttämään.

Jalostamme ja kehitämme asioita jatkuvasti eteenpäin ja löydämme uusia ratkaisuja testaukseen. Hyödynnämme suosituimpia kirjastoja, kuten Selenium Webdriver. Se toimii perustana ympäristölle ja takaa tuotteellemme kestävän kehityksen.
 

Testausautomaatiokonsultointi

Palveluvalikoimaamme kuuluvat koulutukset, skriptaukset ja ylläpito. Teemme lisäksi konsultointia testauspartnerimme Q-Factory:n kautta.